Nyheter / Blogg

 
Dato: 20. feb. -13
I går hentet jeg det nye Trønderburet til Auris'en som småpian skal ha. Hilde var sjåfør for meg, tusen takk!! Stoppa på kaféen i Buvika og kjøpte oss middag på hjemturen, smakte fortreffelig som vanlig :D
Vel hjemme måtte vi prøve buret i nybilen, og det passer helt perfekt!!
Svein skulle levere Omegaen på verksted uti Lensvika i gårkveld, for så å ta buss innover igjen (trodde vi) ;-/ Jeg har nemlig lest feil, det går INGEN buss innover i halv åtte-tia, men derimot går hurtigbåten til Trondheim - det var det jeg hadde sett sjø :-( Skulle da prøve å få "haik", men da jeg ringte for å høre hvordan det gikk med skyss, var han i full gang med å gå innover... Bare en ting å gjøre, starte opp Auris'en og kjøre utover. Møtte han innom Tangvika, så han hadde sannelig fått seg en skikkelig spasertur ;-/ Jaja, jeg fikk ihvertfall prøvd nybilen, og det gode er at den har skikkelig lys bl.a. Helt herlig med automat er det også, angrer IKKE på at det ble det nei :D
Dato: 19. feb. -13
I går var Tika hos vet'n igjen, tannpuss + trekking av tenner. Nå er hun 10 (+1) tenner fattigere, og jeg noen lapper fattigere. Forsikringa dekker nemlig ikke, så da må jeg bare finne meg i å betale hele kalaset sjøl :-/
Jeg var der når hun våknet, tror nok hun satte pris på å høre matmor's stemme da ja ;o)) Stakkars lille pia mi, hun var helt "på en snurr", men det gikk fort over.
Var innom hos Bente og lurtittet på Darka og Pepita's småttiser imens jeg ventet på at Tka skulle bli ferdig. Noen herlige små hos kennel Fanakka's nå ja <3
Dato: 17. feb. -13
Gu'bedre, for et skiskytterVM det har vært :D
8 x GULL, 2 x SØLV & 1 x Bronse - 3 x 3 HURRA yay

Så kom mildværet, har regnet litt i dag :-/
Dato: 14. feb. -13
I går hentet vi nybilen vår, en Toyota Auris Hybrid. Gleder meg til å prøve den skikkelig, har jo nesten ikke kjørt med automatgir før vi sjø... En lekker bil synes jeg!! Svein virker fornøyd med valget han også, selv om han i utgangspunktet kanskje ikke var så veldig "heppen" på automat ;o))
Har kjøpt "tophat" til Omegaen, for nå har den ikke garageplass lenger - der står nemlig den nye ;D
I dag skal vi oppå Fannrem og ta siste finish, i ettermiddag/kveld tar de nye eierene over Terje's hus. Skal ta ned gardinene + vaske gulv for siste gang. Det er tungt og trist, men samtidig godt også.
-15,6 da jeg sto opp i morrest.
Dato: 12. feb. -13
Jada, har tannlegetime kl. 12 i dag, som som vanlig gleder jeg meg - NOT!!!
Enda ingen av de telefonene jeg venter på, men i løpet av uka kanskje... det er jo bare tirsdag i dag ;o)
Under 10 minus i dag også, ser ut til at kulden skal vare til helga etter Væradressa å dømme.

Jippiii, 0 hull og bare pittepittelitt tannstein, er sååå GLAD :D
Og så kom en av telefonene jeg venter på - vi skal hente nybilen vår i morgen kl. 11 - SPENNENDE!!!
Dato: 09. feb. -13
-21 kalde grader akkurat no...
Dato: 08. feb. -13
Jippiiii, på onsdag ble jeg omsider kvitt gardinbrettene på stua :D Har ønsket det leeenge, og nå er det altså gjort. Kid har tilbud på gardiner, så da ble det kjøpt nye gardiner også. I går ble de strøket og hengt opp, holdt på fra 7 til 9.20 med det. Fant så ut at jeg ville ha lange gardiner på det lille vinduet også, så da ble det en ny tur bortpå Kid. Astrid ville ha noen lengder hun også, så fikk i dem med det samme. Var også innom Reimers, fant en jumper til omtrent ingenting ;o))) Vel hjemme og holdt på å pakke ut, ringte mobilen. Det var fra Reimers, lommeboka mi lå igjen der... Under utpakkinga fikk jeg se at jeg hadde fått med en feil lengde på gardinene, så da bars det altså bortover igjen da, bytte gardin og hente lommebok.
ER SÅÅÅ FORNØYD med de nye stengene og gardinene :D
Venter fremdeles spent på telefon fra både Toyota og Trønderburet, men den som venter på.... osv. ;o)
I dag skal det skrives kontrakt når det gjelder Terje's hus, skal virkelig bli godt når nøklene blir levert til de nye eierene - som skjer 22. februar.
Onsdag var Svein på EUkontroll med Omegaen, og noen "feil" ble funnet. Deler skal bestilles, og så blir det ny time for reparering.
I dag er det 2sifret minusgrader igjen, så har tent opp i begge ovnene. Det er sååå godt med vedvarme synes jeg, så da får en bare ta prakket med fyring ;o))
GOD HELG folkens!
Dato: 05. feb. -13
I går ble Tika & Beauty badet i det nye badekaret, noe som gikk veldig fint :D Tok det på badet, og vårt bad er knøttlite, men fikk det da til. Gleder meg til å bruke vaskerommet i kjelleren neste gang.
Ellers går jeg og venter på at telefonen skal ringe - to ganger faktisk, for nå nærmer det seg tid for både ny bil og nytt bilbur yay Gleder meg!!
Ute snør det litt, og tempen ligger på sånn ca. -4 grader.
Venter besøk av Linn i dag, gleder meg til hun kommer. Vi skal kose oss med strikking, kaffe og noe å bite i :D
Dato: 04. feb. -13
I dag har jeg vært og klipt meg, og så kort er det lenge lenge, siden jeg har hatt det. Sååå fornøyd!!!
Handlet litt med det samme jeg var "bortom", det ble bl.a. 2 nye topper og litt garn til lugger ++
Flott vintervær er det, men lite å se til sola for øyeblikket ihvertfall.
Dato: 23. jan. -13
Sitter her og hører på "Liten fuggel" med Vamp, og tårene triller. 4 lange, triste og tunge måneder har gått siden Terje forlot oss. Sorgen og savnet må vi leve med, og i dag skal jeg igjen utpå kirkegården og tenne lys for han.

I gårkveld var det visning på Terje's hus, og i dag ble det solgt. Er både lettet, glad og ikke minst vemodig :'(


Cerris dot org © 2005-2018
Admin