Nyheter / Blogg

 
Dato: 16. april -13
Vi har hatt nydelig vær de siste dagene, våren er i anmarsj :D Det er bare så herlig, og "hula" blir flittig brukt, dvs vi sitter vel for det meste utom ;o))
Det er nå bestemt at bygda vår heter GJØLME, noe jeg ikke har noe imot. Spørs bare om noen klarer å finne en anledning til å anke navnesaken nå da, men jeg håper at det blir som det er bestemt!! En hver har lov og ha sin mening, og dette er MIN ;o))
Hundene røyter litt, særlig Cerano. Har kamma av han plenty og mere blir det. Han er IKKE noe glad i å kamme seg lenger, synes visst det er en pest og en plage :-/

En ting jeg funderer på er om det er noen vits i å ha hjemmeside... alt foregår jo på Facebook. Jeg liker å titte innom hjemmesidene jeg har linker til, men SVÆRT LITE som skjer på de fleste. Synes det er synd, men...

Sokker strikkes, og det nye mønsteret er "bærre lækkert" :D Tror jeg har ca. 20 par liggende nå, + at mange par er solgt/gitt bort i gave.
Dato: 05. april -13
3 x 3 HURRA og gratulerer med 3 års-dagen til Ullrik, Hugo, Kompis & Gaia :D
Dato: 03. april -13
En vemodig og tung dag :'(
Det er Terje's fødselsdag, og tankene er mange. Skal på kirkegården og tenne lys og pynte på grava hans.
Dato: 26. mars -13
Oi oi, en stund siden sist igjen ser jeg...
Først ei gladmelding, for Beauty og meg ihvertfall - det blir ingen operasjon, hun trenger det ikke :D
Ellers går nå dagene, og nå er det slutt på alle store idrettsbegivenheter også - på tv'n altså!!!
Lørdag var en tung dag, da var det 6 mnd. siden vårt liv "gikk i svart" :'( Jeg var på kirkegården og tente lys på Terje's grav, og hadde en stille stund for meg selv der. Sååå vondt!!
Har prøvd skiene også, dog bare bortpå jordet sammen med de firbente. Cerano tusler meg han også, men iom at han ikke hører annet enn HØGE lyder, så blir det en god del plystring etter beste evne fra min side, hehe. Beauty er rene "lynet", hun springer hva remmer og tøy kan holde, og Tika hun har sine raptuser hun også, men aller best å holde seg i nærheten av "ho mor" ;o))
Skikkelig flott vær har vi hatt, og nå er det heldigvis ikke så kaldt heller :o)
Strikker sokker til den store gullmedalje, ble ferdig med nok et par nå nettopp. Skal på Orkanger for å kjøpe pinner + mere garn i løpet av dagen er planen, og etterpå skal jeg sette i gang med "restesokker", har så mye restegarn sjø...
Ønsker alle ei riktig GOD PÅSKE!
Dato: 14. mars -13
Tika er blitt mormor til 4 gutter og 2 jenter i natt. Jor-El's Brilliant Bright LADY er den stolte mor :D
Dato: 13. mars -13
I går ble skylda bortpå Orkdal dyresenter betalt :D Godt alt som er unnagjort sjø.
Kaldt og fint vær, var -17,6 da jeg sto opp i sekstia i morrest.
I ettermiddag skal jeg bortover til Bente en tur, prøve å få tatt bilder av valpene.
Her forleden kveld fikk jeg GOD hjelp når det gjelder dataene, May, Kay og Eirik var de gode hjelpetreneren. Nå fungerer ALT som det skal, takk skjebne for det. Tusen takk til mine "gode hjelpere", dere er gull verd :y: Jeg føler meg som en analfabet når det blir noe tull nemlig!
Har fått mamma til å kjøpe en del raggegarn til meg, skal ikke bli arbeidslaus nemlig ;) Tanken er at jeg skal strikke meg et par votter også, mangelvare det sjø ;)
Dato: 11. mars -13
I dag har Beauty vært hos Orkdal Dyresenter og fått fjernet tannstein. Sløve meg klarte å dra derfra uten å betale for "herligheta", men kom på når jeg kom hjem. Ringte bortover da, og ble tilgitt ;o))) Skal betale ved første anledning - jeg lover :D
Fikk sjekket Beauty's knær igjen med det samme, og de er ikke bra - så det blir operasjon så snart det lar seg gjøre. Hun gjør seg ikke noe av det ENDA, ikke haltet eller noe, og løper på bakbena så det støvskyen står ;o) Bedre å være føre var, enn etter snar!!
Nå snør det igjen :-/ Begynner å bli luta lei av denne vinteren nå, men... en må vel bare finne seg i å vente på våren.
Svein har faktisk vært og kjøpt sin første PC i dag, en bærbar en med Windows 7. Er visst lei av alt prakket som har vært med Mac'en og Java mm. På den nye stasjonære jeg kjøpte er det Windows 8, håper det blir ok med det med tid og stunder. Lærer litt for hver dag som går, men mye igjen enda virker det som ;o)
Dato: 08. mars -13
Da er nyPC'n på plass uti stu, men ikke fullt oppdatert enda. Håper bare såååå på at det reddes kan det som er på hardiskene fra den gamle - mye en skulle hatt der sjø. Windows 8 på den nye, så det er mye nytt å sette seg inn i, men KANSKJE det blir med tid og stunder ;)
TUSEN TAKK til Bjørn Otto, som brukte mange timer her i går :D
Var oppi hos Elin & co på kaffe i gårkveld i anledning både Elin og Trine's bursdager. Både kaffe og kaker smakte fortreffelig :o)
Nydelig vær ute, sola skinner og det er -6,6 grader nå kl. 10.20.
I kveld blir det bursdagsfeiring igjen, denne gang Marlaug's store dag.
GOD HELG, folkens :D
Dato: 02. mars -13
Da er ny PC til "uti stu" bestilt, så nå er det bare å håpe at det som er på den gamle kan reddes. Gu'bedre, så hjelpesløs en er når noe blir feil, kan jo INGENTING om slikt vi gamling'an sjø :-/ Tusen takk for hjelpa med bestilling av PC Bjørn Otto (tanteban) :D
Guffent vær ute, og det kjennes på kroppen - skikkelig værsjuk :-(
Har fått med meg det meste når det gjelder VM og annen sport, og slik blir det i dag også. Et nytt par lugger er ferdig, så i dag skal et nytt par påbegynnes. Enn at jeg skulle få dilla på å strikke lugger da... ;o))
God helg, folkens :o)
Dato: 26. feb. -13
Snakk om forskjell...., i går strålende sol fra skyfri himmel og i dag grått og trist med 6 plussgrader. Snøen minker fort nå, men etter langtidsvarslet å dømme skal det visst komme mere ;-/
Hundene og jeg var på sparkturer i går, ble ikke så langt da, men traff mange å snakke med ;o))Helt herlig var det, og hadde ikke sinn til å gå inn.
I dag blir det TVglaning igjen, VM må vite, og da er det bare å heie på de norske jentene :o))
Ble forresten ferdig med en ny Fjellsokk igjen i går, en god del mindre enn de første jeg strikket. I dag starter jeg sikkert på nr. 2, skal bli godt å bli ferdig - IKKE så veldig gira på å strikke flere par ihvertfall!!
Var utpå kirkegården og tente lys på Terje's grav i går ettermiddag :'( Tungt og trist, men samtidig er det godt "å besøke han".


Cerris dot org © 2005-2018
Admin