Nyheter / Blogg

 
Dato: 22. nov. -17
OwneD by CyberSecret
Dato: 10. des. -13
Da var det slutt på "hærligheta" for denne gang, tenker da på vær og føre. Fra -16 og supert føre for både gåing og kjøring i går, til +2,5 og holkeføre i dag :-/
Hundene og jeg kosa oss på tur i går (og forgårs), men tror neppe det blir noen i dag.
Skal til fysio i dag, så jeg må kjøre - og jeg gruer meg!!
Enda ikke kommet i gang med juleforberedelser, men det blir ;)
Fikk besøk av Kari i går, og hun hadde med en helt nydelig "hulenisse" til oss. Hun har laget den selv, og jeg ble så glad og også rørt. TUSEN TAKK, Kari <3 Den skal få hedersplass i det Bonvik'ske hjem :D

Ikke til å tro, har ikke slettet spam i gjesteboka siden i går :D Håper virkelig at det er slutt på det nå, men... ja, det er lov og leve i håpet ;)
Dato: 08. des. -13
Egentlig så har jeg mest lyst til å "kutte ut" hele hjemmesiden, gjesteboka fylles opp med SPAM, og får ikke lagt ut bilder på albumene, heller ikke gjort om på bildene på fremsiden :-/ Vurderer sterkt å få ordnet en blogg istedet der jeg kan legge ut bilder og skrive om alt og ingenting ;)
Ellers kan jeg berette at vi har nok snø nå :) Gradestokken viser for øyeblikket -10,2 grader, trenger ikke bli kaldere. Jeg liker vinteren, men alt med måte!
Noen julestemning har jeg ikke kommet i, men håper (og tror) at jeg i løpet av uka skal starte med litt baking. 1 julegave er i box, that's it...
I går føltes det som det var forkjølelse på gang, men ikke så aller verst form i dag. Blir vel sofakroken og sport på tv'n i dag også tenker jeg, koser meg med det jeg ;)

Byturen sist mandag fikk fint, overlevde MRundersøkelsen. Gunvor ble med til byen, og vi kosa oss med litt shopping + spiste god middag.
Er ferdig med strikkinga av de bestilte sokkene + tovavottene, så nå skal jeg snart starte på å strikke sokker fra "Sokkeboken" igjen, gleder meg.
Kommende uke skal jeg til ha 2 behandlinger hos fysioterapeuten, blir godt det :)
Dato: 01. des. -13
Da skal jeg forsøke meg på litt blogging igjen, lenge siden sist egentlig ;) Er så glad for at jeg har fått hjelp med å få hjemmesiden oppe å gå igjen, og at alt funker som det skal - kan ikke få sagt det nok :D
Dette hersens været tar knekken på min skrale kropp, føles som jeg har fått rundjuling. Det regner og blåser til gagns, lavtrykk er noe herk!!! VIL ha vinter jeg nå, snø og 5-10 minus hadde vært toppers :)
Jeg går hos fysioterapeut for tiden, hadde min 20. behndling torsdag. Jeg er så lettet og glad, for det ser ut til at hun får opp "blåknute-kroppen". ALT er steine hardt, så hun har litt av en jobb. Foten som har plaga meg de siste årene er allerede myyye bedre, takket være massasjebehandling og akupunktur. Nå er det ryggen og nærliggende områder som får gjenneomgå, og det er "godtvondt" når hun holder på, men det gjør monn.
I morgen skal jeg til by'n, da er det MR av ryggen på programmet. Håper virkelig været blir brukbart, for vi (Gunvor & jeg) skal ta bussen inn, og det er et stykke å gå dit jeg skal.
Dagene går med til strikking og annet forefallende, særlig det første ;) Har igjen 3 lugger og strikke nå, så er jeg ferdig med bestillingene om ikke annet. Kanskje jeg skal begynne å tenke på at det snart er jul etterpå...
Har vært flink til å være EGO i det siste ;) Har pleid kroppen for å si det sånn, for har vært hos både fotterapeut, fått stelt hendene/neglene og vært hos frisør - alt på ca 1 uke :D
Her forleden dag kjøpte jeg et fryseskap, nå er det plass i den store fryseren igjen ;)
Tika & Beauty har det bare fint, men det blir altfor lite turer på dem - det må jeg ta på min kappe :-/ Røyter gjør begge to, og jeg synes det er lenge siden de begynte med det også... Ingen av dem har hatt løpetid siden først på juni i fjor, de fikk P-sprøyter nemlig slik at det ikke skulle bli så trasig for Cerano (Miss him so much). Jaja, de kan bare dryge det for meg ;)
9. november var Gunvor og jeg uti Ingalen på julemesse, og begge fikk solt en god del av "strikkeriene" våre - artig :D Den messa kom som "julkveilln på kjærringa", ingen av oss hadde forberedt oss på slikt, hehe, men litt hadde vi da ;) Vet bare at jeg skal "produsere" i løpet av kommende år, slik at det ikke blir sånt stress om det skulle bli messe neste år også.
Ellers går dagene, mange tunge stunder, men også mange gode. Sorg og savn må en leve med, og så får en etter beste evne prøve å gjøre dagene så gode som mulig.
Da er det snart sport på tv'n, det må jeg bare få med meg ;) Fylle opp kaffekoppen og finne i strikkinga - så skal jeg kose meg :)
Ha en fin dag folkens :D
Dato: 27. nov. -13
TUSEN TAKK til Jannike og Nicky, nå er hjemmesiden oppe og går igjen :D
Har flyttet fra Bluehost til One.com, og det var ikke bare bare... Er så glad jeg har venner som kan hjelpe meg, skjønner jo ingen verdens ting av dette jeg.
Skal bli flinkere til å oppdatere nå, ihvertfall legge inn bilder + skrive blogg. Piffen har vært borte en god stund, men nå tror jeg den er på vei tilbake :D
Dato: 23. sep. -13
1 år med sorg og savn.
Tenker på gutten vår hver eneste dag, mammahjertet har fått et sår som aldri vil gro.
Savner det så, Terje <3
Dato: 05. juni -13
Hvil i fred, kjære Ceranogutten min <3

"Jeg stryker over din gyldne pels
men halen slår ikke mer
Øynene dine er lukket igjen over øyne som ikke ser.
Ditt gyldne hjerte har sluttet å slå
- aldri mer løpe, hoppe, gå.
Alt er slutt, det er over nå

Jeg legger mitt hode ned i mot ditt, og tårene drypper som blod
Aldri mer skal det bli som før, aldri mer "oss to"
Som isende kulde inni meg
kjenner jeg noe dør med deg.

Jeg må reise meg, sier de - jeg går mot en dør.
Der ute går livet som før
- jeg snur meg - du ligger så livløs og stille
Du kan ikke komme, selv om du ville
- skriket vil ut men jeg lukker min munn.
Hvem var det som sa: BARE EN HUND....."
Dato: 02. juni -13
Så er det gått ei uke igjen da, og den har vært fylt med hunder ;) Darka og Chani har vært her på besøk, og vi har storkosa oss. Alle fem hundene levde i fred og fordragelighet, ikke et eneste tegn til noe tull :D
Her i gården er det jo et fast morgenrituale, og det ble Chani og Darka med på også - noe de kosa seg med, hehe. Lærte å ta Frolicbiter i lufta gjorde de også, gjelder å være snar sjø, ellers tar Beauty alle go'bitene ;o))
Kunne ikke vært heldigere med været, og jeg var for det meste ute med hundene hele dagen. Satt i skyggen til tider, det ble nemlig for varmt i sola for gamla.
I går ettermiddag kom Bente og hentet sine firbente kompiser, ble gjensynsglede da ja :D Hun har vært ei uke i Kroatsia, men ikke like heldig med været som vi var...
Har regnet nå på morraskvisten, litt kjøligere er det også, men fremdeles to-sifret på gradestokken. Hvis værmeldingen holder hva den har lovet, så blir det fint igjen fra tirsdag.
Dato: 24. mai -13
Det blir bare lenger og lenger mellom hvert innlegg fra meg på bloggen...
Dagene går uten at det helt store skjer nemlig, lite å skrive om med andre ord ;o)
Vi er nå ferdig med oppussinga av altanen på "baksia" av huset, og ble fornøyd. Har faktisk sittet der i ettermiddagssola og lest bok også - kosa meg :o)
Litt sånn småpusling blir det jo, men ingenting "å skrive hjem om".
Kommende uke blir familien utvidet med 2 firbente :D Darka & Chani skal bo her når matmor er på ferie. Skal bli så koselig det, og jeg håper (og tror) at Darka og Beauty får herjet litt utpå plena. Cerano og Tika orker nemlig ikke slikt , de liker å ta livet med ro de ;o)) Rekner med at Chani & Cerano får kose seg i lag, tror det blir en fin match det sjø. Tika vil jo aller helst være der jeg er, så tett sommulig også, hehe.
Håper også at været blir bra, slik at vi kan være myyyye ute.
God helg, folkens :D
Dato: 24. april -13
For det første, det blir anledning til å klage på navnet på bygda vår..., så da er det vel ikke sagt siste ord i den saken tenker jeg... Jaja, de får bare styre på ;o)
I går ble det "Harrytur" til Storlien igjen, så nå har jeg sigaretter og svinesteaklet'er for ei stund, ja bacon også, hehe. Turen gikk fint, og må bare også nevne at det var en kjempekoselig sjåfør + ei på "opplæring" :o) Første turen fra Orkanger for dem begge, men iom at han kjørte, ble hun altså på "opplæring".
Kroppen er IKKE god, og høyrehånda verker som bare juling fra skuldra og ut i fingertuppene. Kjøpte meg Voltaren gel på Storlien, håper den funker + at dop i form av tabletter er inntatt.
Det spørs om jeg må la strikkinga ligge for en stund, tror ikke den gjør saken noe bedre ihvertfall. Time hos lege skal bestilles i dag (tror jeg).
Nå er det ikke mye snø/is igjen rundt husa, og det har tørket opp bra. Kjelleren har berget, helt tørt nedi der - TAKK SKJEBNE!!
Det blåser en del nå, og det er jo bare fint det - tørker opp enda mere med litt vind :o)


Cerris dot org © 2005-2018
Admin