Ilka

Nuch LEIIONSPITZ ILKA
27.08.2003 – 18.04.2011


Ilka er født 27.08.2003 hos Marita Andersen og Göran Carlstedt på Leiionspitz kennel, som ligger i Siknäs, Sverige. Jeg er deleier på henne, og det er jeg Marita og Göran evig takknemlig for at jeg fikk bli. Far er Sund Stamm’s san Saturno og mor er Leiionspitz Chéri. Ilka er født i et kull på 5, hennes søsken heter Ilja, Inda, Indora og Ior.

Ilka Litt fakta om Ilka:

  • Høyde ca. 51 cm.
  • Vekt ca. 21 kg.
  • FARGE : Grå m svart maske.
  • HD : A
  • AA : UA
  • Patella : 0/0
  • EPI . OK
  • DISTICHIASIS (Ekstra øyehår) 0/0
  • KULL pr. d.d. : 2 (hos Leiionspitz)

Ilka er go’jenta mi, ei frøken med futt og fart. Hun elsker kos, legger seg gjerne på ryggen for å bli klødd på maven. Hun er fornøyd bare en finger leer på seg i pelsen hennes – blir liksom aldri for mye kos :o) Hun ligger gjerne i sofaen, og det får hun lov til. Hun er snill og god både til folk og dyr. Musti (katta vår på ca. 16 år) må finne seg i å bli terget litt – heldigvis har Ilka stor respekt for henne.

Ilka Musejakt i snøen er yndlingshobbyen hennes, derfor er det veldig vanskelig å få tatt skikkelige vinterbilder av henne i fri dressur ;o) , hodet er jo gjemt i snøen. Finner hun et spor, så følger hun det – ikke noe å si hva som har gått der. Jeg skulle gått sporkurs med henne, men det har liksom ikke blitt noe av.... Tror hun kunne blitt flink på slikt.
Hun er veldig glad hver gang vi skal på tur, om det er med sykkel, spark eller bare en spasertur. Hun liker seg godt i skog og mark, men ikke så glad i å svømme (enda ihvertfall).

Ilka Alle som kommer hjem til oss på besøk blir ønsket velkommen av henne, og hun setter seg gjerne i fanget på dem også når de har fått satt seg i sofaen. Hun har et bedårende blikk når hun tigger – ikke mange som klarer å la være å gi henne noe da nei – og hun vet å utnytte det ;o) Hun er det en må kalle et CHARMTROLL.

Hun ble Norsk utstillingschampion som ”nakenhund”, begynte å røyte skikkelig etter at jeg hadde meldt henne på til 4 utstillinger....

Ilka er mor til 2 kull.
I første kull det ble 3 valper. Hun bodde da hos ”husse & matte” i Sverige i 2,5 mnd., noe hun taklet fint. Hun var en god mor for sine små, en gutt og to jenter.

I kull nr. 2 ble det 5 valper, 3 gutter og 2 jenter. Også da bodde Ilka hos Marita & Göran fra ca. 2 uker før fødsel og til valpene var levert. Nå er fôrvertavtalen oppfyllt, og Ilka er MIN : )
Ilka er nå sterilisert, så det blir altså ikke flere valper på henne.

Ilka sovnet stille inn 18.04.2011 etter en tids sykdom.
HVIL I FRED vennen min!

 


Cerris dot org © 2005-2018
Admin